Inte utbränd, bara lätt vidbränd

Kort rapport över september: Jag åkte till Stockholm och jag dog inte.


Det gjorde inte heller Gustav, den arma människan som lurade dit mig och sen målade av mig.


Två gånger faktiskt. Har du inte redan bekantat dig med honom så gör du det här: http://www.gustavsundin.com/


Efter att galleriet stängde för säsongen så har det blivit många beställningsjobb för att ta in lite vinterkassa. På vinterhalvåret kan jag lätta snitta in på tretton-timmarsdagar, sex dagar i veckan och följaktligen blir en hel del gjort.


kvällarna brukar jag ta någon timme när jag gör mindre sidoprojekt, för att rensa skallen lite. Bland annat blev det en liten bild till en tokigt begåvad cosplay-tjej vid namn Anna Vikmanis, som verkligen har nördhjärtat på rätta stället.


Eftersom Retroresan i sin ordinarie form nu tagit slut så är jag på jakt efter en ny podcast att leva med. Kanske kan ‘Förfest’ bli en ny snuttefilt för någon med en socialt isolerad arbetsplats? Bra är det iallafall, och då jag polar med den ena värden, Anders Clark, så knåpade jag ihop en liten bild till dem. Följ dem här: http://www.facebook.com/forfestpodcast?ref=ts

”Alice” är färdigtuschad. Så jävla i min låda. På sluttampen där så vart man rätt vilsen i grenverket, men nu är den etappen avklarad. Har städat undan de sista beställningsjobben nu, och ska därefter göra några färgprov. Sen, äntligen, bär det av till förlagen.
Mind: ever so slightly blown.


Runt kröken hägrar mera beställnignar, har avslutat ett jobb till en av Sveriges absolut bästa spelbloggar (men kan inte visa upp något än), det kommer mera doptavlor och jag ska även ner till Malmö för ett besök hos restaurangen Bastard som uttryckt intresse för mitt arbete.
Så, något bränd i kanterna av för mycket arbete lägger jag upp fötterna en stund, drar några djupa andetag och sen på’t igen.

Det här inlägget postades i konst, uppdateringar. Bokmärk permalänken.
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=545734120 Madeleine Fogde

    KUl Anna , Nu håller vi tummarna !