Tro på det vi trodde på – trots allt

Vi inleder ett relativt kort inlägg med några akvareller jag gjorde för Svamprikets räkning, där en figur från spelvärlden fick möta en figur från filmstudion Ghiblis värld.Alla som känt mig längre är fyrtio minuter vet att jag älskar Hasse och Tage. Älskar dem på det där sättet som du älskar din mormor, pannkakor eller en kall öl. Varmt, innerligt, för alltid. Och en annan kuf som också älskar dem, det är Ludde Lundblad och i min sommarpod på Svampriket så pratar vi ingående om var denna kärlek kommer ifrån, samt så spelar vi upp våra favoritsketcher för varandra: http://www.svampriket.se/2015/07/annas-sommarpod-hasse-tage/


Här följer några blandade beställningsjobb, till restauranger, födelsedagsbarn, t-shirt-tryckning och bröllopsinbjudningar.
Där är ett flertal nya projekt i rörelse och de flesta av dem kan jag prata väldigt lite om. Bokprojekt, klippdockor, alster till nya utställningar, webbshop och ny hemsida är några av dem. Arbetet fortsätter, och under veckan som kommer hoppas jag på att hinna göra ett nytt blogginlägg då Svamprikets podcast går in på fjärde säsongen och därmed avtäcker sitt nya tema och temabild.
Väl mött!

Det här inlägget postades i lösryckt. Bokmärk permalänken.