Också går vi mot vår – igen

Intensiva jobbmånader är nu förbi, och våren kommer – hoppas jag innerligt- vara något mer sansad. Låt oss kika på vad jag tagit mig för under vintern som gick:Det unga och stiliga paret Laurila/Andersson gjorde två beställningar, det ena till fästmöns födelsedag och det andra till Alla Hjärtans Dag. Den första digital och den andra i akvarell.


Torekov Hotell beställde lite nytt inför vårsäsongen, bland annat den här servettringen…


…nothållaren…


…och en uppdaterad version av baksidan på deras meny, den här med betydligt vårigare färger.


Julen kom och gick (jag har aldrig ätit så mycket burritos i mitt liv, det var ljuvligt) och med den en del julklappsbeställningar. Här en från en öm moder som önskade att jag skulle avbilda sonen och dennes flickvän som Superman och Tingeling, självfallet i serietidnings-stil och Disney-stil.


Hon fick dem digitalt och lätt sen trycka upp dem på kvadratiska soffkuddar. Huh! Första gången i min karriär som jag – veterligen – producerat något textilt. Mycket läckert.


Lediga stunder har där inte varit många av, men vid något tillfälle hann jag färdigställa den här väldigt gamla raringen med populärkulturelle ikoner som jag älskar. Tjejer med glasögon, förenen eder!


Tog mig en fri eftermiddag och designade upp två mönster till två tavelramar som pojkvännen kommit över. Gjorde ett mönster till oss var som skulle passa våra personligheter, mitt är det svarta och hans är det röda.En gammal bokillustration som jag inte publicerat tidigare.


Ibland (rätt ofta) far satir-djävulen in i mig och jag måste göra någon typ av skoj. Varför inte en bingo-platta med alternativ inredning för oss hippa tjugo-trettio-någonting? Där jag själv kan sätta prick på åtminstone hälften…En beställning till, av logotyp-sort från Västar Karups Byaråd. Logotyp-jobb brukar jag inte lägga upp, eftersom de ofta är ganska trista, men Byarådet gav mig tämligen fria tyglar och resultatet blev betydligt mer dekorativt än gemene företagslogga.


Slutligen: Jag har blivit något av en fena på instagram, en virtuos, ett löfte, en talang! Följ mig gärna där!

Det här inlägget postades i lösryckt. Bokmärk permalänken.