Guck-eli-muck

Övre såväl som undre bilden är flickväns-konst från i somras, beställningsjobb till flickvänner helt enkelt. I bägge två medverkar flickorna i fråga med saker de tycker om. I den övre – Ghibli-tappningen – finns i en mer detaljerad version, men just jag råkar vara lite svagare för den mer avskalade. Den undre än ett hopkok av akvarell, färgpennor och tusch.


Just nu undervisar jag en del, några dagar i veckan så släpar jag med mig en resväska serietidningar och stenciler (som den nedan, gjord av undertecknad) och kuskar runt bland lokala skolor och bedriver heldagar med Serietecknarskola bland femmor och sexor. Mycket trevligt…!


På Svampriket har vi gått in i den tredje podsäsongen, den här gången med ett neonigt åttiotalstema som jag och Anders fnittrat fram. Nya FANTASTISKA åttiotalsvinjetter, ny logga och ny pod-bild. Eftersom jag bara levt två av mina levnadsår under åttiotalet så krävde det grundlig forskning, men har fått godkännande (Hannes Gerhard) från högsta ort.


Nya loggan, efter underbart referensmaterial. Jävlar alltså, på åttiotalet visste man hur en logotyp skulle te sig! Man var inte nöjd förrän det blänkte, gnistrade och glödde!Även Softcore har startat upp igen (vilket jag sitter och försummar i detta nu för att blogga istället), vi inledde starkt med mera tjocka prinsessor i Fat Princess-anda.


Förövrigt: nu har du sett det på nätet, så då måste det vara sant. Jag finns på Instagram.


Och lägger mest upp sånt här. Det var i somras, hade precis fått sjutton konsoler av Rickards vän Tomas och var rätt så rejält omtöcknad. Text om den märkliga dagen, den hittar du här: http://www.svampriket.se/2014/06/gillar-du-gamla-spel/

Det här inlägget postades i lösryckt. Bokmärk permalänken.